Vyhledávání

Knihy o cyklistice, cykloturistice a cestování

08.06.2011 09:51

Nejezdíte jen závodně s mapníkem a buzolou? Občas se projedete na pohodu krajinou nebo se vydáváte i na delší dovolenou na kole? Nechejte se inspirovat například cestopisy či cykloprůvodci vydavatelství CYKLOKNIHY, které je také partnerem HOLBA & Litovel ORIENT EXPRESS. Ti nejlepší se mohou těšit na jejich bestsellery.

Současná produkce vydavatelství je zaměřena hlavně na cykloprůvodce a cyklocestopisy. Realizovali výpravné publikace od Lucie Kovaříkové a Michala Jona o jejich cestě kolem světa na kole. Také překlady úspěšných zahraničních knih, například o čtrnáctileté cestě kolem světa mladých Francouzů i příběh neuvěřitelného hrdinství a odvahy ruského cyklisty Gleba Travina při jeho putování polárními oblastmi Arktidy.

Kromě knih a průvodců vydávají Cykloknihy také CYKLOČTENÍ, jediný časopis v ČR pro orientaci na cyklistickém mediálním trhu. Představuje nejnovější tituly z vydavatelství i cyklistické knihy jiných nakladatelů, přináší rozhovory s autory, informace o autogramiádách, křtech, besedách, ale i soutěže, křížovku, apod. Zájemcům ho zasílají dvakrát ročně ZDARMA. V elektronické podobě je kompletně na několika cyklistických webech.