Vyhledávání

O-Bike Party pod taktovkou Olomouc City Punkrockers

10.03.2011 13:24

V anketě jste rozhodli o tom, že Radíkovská Fort se bude v červnu otřásat v rytmu punkrockových Zatrest! Máte se věru na co těšit a abychom vás trošku navnadili, předkládáme recenzi jejich poslední desky "Pecka vedle pecky" na renomovaném hudebním Musicserveru.

 

"Nedávná invaze punku 77 do našich luhů a hájů vynesla na povrch světa mnoho mladých a nadějných kapel hlásících se k původnímu anglickému punku. Mluvilo se o mnohých, ale málokdo si vzpomenul na olomoucké Zatrest, kteří nám právě nyní servírují novou desku "Pecka vedle pecky.

Hudba Zatrestu je klasický oldschoolový punk-rock ve stylu anglických kapel sedmdesátých let. Perfektně zahraný, dobře vymyšlený a šlapající jako hodinky. Za kámen úrazu jsem však vždy považoval zpěv hlavního protagonisty, který má poměrně slyšitelnou řečovou vadu. To může být překážka, ale zároveň to je dokonalé signifikantní znamení, které kapelu zcela jasně odlišuje. Při prvním poslechu jsem lehce nadával, ale ono se to zlepšilo: možná to není tak strašné, možná jsem otupěl, ale zpěv mi ve finále přestal vadit. Nakonec je tady velký zlom ve zvukové kvalitě. Tady kapelu vždy tlačila bota, a najednou je zvuk super! Jen tak dál!"
(celá recenze)